Medlemsmøde maj 2024

Hvordan finder du den bedste måde at renovere og vedligeholde jeres veje og fortove på og hvordan begrænser du parkeringstrængsel på jeres veje?

Mange vejlaug og grundejerforeninger har svære overvejelser, når de skal finde den bedste måde at renovere og vedligeholde de private fællesveje. Udfordringerne består i at finde den bedste økonomiske, tekniske og bæredygtige løsning. På medlemsmødet vil vi forsøge at give dig masser af information om og inspiration til hvordan I klarer disse udfordringer

En anden problematik, der optager en del laug og foreninger, er den stigende kamp om parkeringspladserne på de private fællesveje. Her består udfordringen blandt andet i at finde en løsning der begrænser de udefrakommende biler uden at begrænse beboernes råderum unødigt. På medlemsmødet vil vi give et indblik i hvad det kræver at etablere en privat parkeringszone og hvordan ordningen kan administreres og håndhæves.

På mødet kan du få oplæg og inspiration fra eksperter fra Teknologisk Institut, entreprenørvirksomheden NCC Danmark AS, Københavns Kommunes Teknik og Miljøforvaltning, Valby Andelsboligforening, Grundejeren.dk, m.fl.

Kom med til det spændende medlemsmøde den 23. maj kl 18.15 -21.15 i lokale 4.3 i Valby Kulturhus. 

Vi byder naturligvis også på lidt at spise og drikke I pausen.

Tilmelding senest 16. maj til sekretariatet@grundejeren.dk

(Vi tager forbehold for ændringer i programmet)

Med venlig hilsen

sekretariatet

grundejeren.dk